joi, 27 martie 2014

Agenţie Web Design, SEO, Magazin Online. (WebFROG)

Având în vedere că, colegul meu David îmi dă voie să postez la el pe blog, m-am hotărât să scriu articole şi să-mi promovez firma de Web Desing, creare site, SEO şi magazin online. Am să vorbesc despre ceea ce ofer în calitate de IT. (internet technology şi WEB)

Web Design.

Interfaţa unui site WEB este importantă pentru utilizatorii de Internet şi potenţialii clienţi. Dacă vor avea o experienţă plăcută pe site-ul tău, ei s-ar putea decide din prima, dacă vor colabora cu firma dumneavoastră. Graficul trebuie să expreime profesionalism, deoarece utilizatorii observă acest fapt. Nimănui nu i-ar place să colaboreze cu firme „non profesionale”. Mereu găsim ceva mai bun...

Creare Site de prezentare.

Site-urile de prezentare sunt solicitate nu numai de către firme, ci şi de clienţi... De exemplu, mulţi utilizatori ai internetului vor site-uri simple, creare site sau blog-uri, pentru a-şi relata fapte, poze şi aventuri din viaţa lor. Interacţiunea cu utilizatorii este un lucru satisfăcător pe Internet, dar şi „solicitat” în acelaşi timp.

Creare Magazin Online.

Site-urile sub forma unui Magazin Online, sunt de asemenea pentru utilizatorii de Internet. Mulţi au PFA şi vând pe Internet haine, încălţăminte, produse farmaceutice. Nu în ultimul rând şi firmele. În ziua de azi, nu prea ne putem imagina firme productive fără un magazin online. Internetul s-a dezvoltat foarte mult şi este din ce în ce mai aglomerat. Comerţul electronic este o metodă uşoară prin care utilizatorul face comenzi online.

SEO.

SEO (search engine optimization) este un element important pentru site-ul tău WEB. Îţi aduce trafic organic şi relevant pe site-ul tău. Plus că nu se compară cu reclamele de pe site-urile de socializare deoarece utilizatorii de Internet au mai multă încredere în site-urile afişate organic. Dacă site-ul dvs. va fi afişat în prima pagină de căutare (preferabil Google), ve-ţi avea un profit generos pentru firma dumneavoastră.


WEBFROG.RO mai oferă şi găzduire web plus înregistrare domenii. Suntem parteneri ClausWeb care este una dintre cele mai serioase firme de hosting din România. ClausWeb este marcă înregistrată şi are o experienţă de peste 10 ani în acest domeniu. De asemenea, peste 10.000 de clienţi îşi găzduiesc site-urile pe serverele lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu