joi, 5 septembrie 2013

Un mic ajutor pentru obţinerea permisului de conducere.De curând, m-am hotărât să scriu un simplu articol, legat de micul meu „istoric” în legislaţia rutieră şi permisul de conducere obţinut de la DRPCIV (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor). Totul a început în Ianuarie 2011 când am început să fac şcoala de şoferi. Aveam puţine emoţii deoarece nu ştiam cum va fi la prima ore de legislaţie rutieră. Până la urmă, mi-am luat inima în dinţi şi am intrat în sala de clasa… Totul a decurs okay cu toate că eu nu ştiam prea multe, dar aveam o oarecare impresie că le ştiu pe toate.

Am terminat orele de legislaţie rutieră şi m-am pus pe învăţat deoarece urma un examen numit “Ieşirea din şcoală”. Am învăţat aproximativ o săptămână, după care am dat examenul respectiv şi l-am obţinut cu 26 de puncte (sunt mândru de asta). Doamna secretară m-a felicitat şi mi-a spus că de curând voi începe orele cu instructorul meu Robert Sânza. Zis şi făcut! Am rămăs uimit de faptul că doar după o singură şedinţă, fostum meu instructor m-a scos puţin cu automobilul prin oraş. Eram destul de emoţionat şi fricos, dar el a spus ca totul este în regula şi că mă descurc foarte bine. 

Am prins curaj şi m-am comportat ca atare, crezându-mă deja un şofer. Cu timpul am făcut orele de condus, fără probleme. Ştiam că se apropie examenul de teorie de la DRPCIV, dar nu prea mă stresam în legătura cu asta. Mi-am făcut programare pentru examenul respectiv şi pentru traseu. Dupa toate acestea, am avut posibilitatea să dau examenul de teorie înainte cu o săptămână de traseu. L-am şi dat ca să mă scap de el, să nu mai îmi fac probleme şi stres… Am luat examenul cu 24 de puncte, iar ziua respectivă a fost o zi minunată pentru mine… Mă lăudam cunoştinţelor că am luat “sala”, fiind doar un copil…

Văzând că m-am străduit să învăţ, mi-a venit o ideea legată de a realiza un site web pentru educaţie rutieră cu conţinut unic şi relevant. Vreau să vă prezint site-ul meu: http://c-drpciv.ro/ unde puteţi beneficia gratuit de Chestionare Auto DRPCIV, legislaţie rutieră, măsuri de prim ajutor, indicatoare şi marcaje rutiere, codul rutier, regulamentul rutier şi multe alte sfaturi pentru conducătorii auto. Conţinutul de pe site este gratuit, iar chestionarele auto nu necesită înregistrare cont. Sper să vă placă, iar dacă aveţi sugestii sau reclamaţii, vă rog să mi le trimiteţi pe adresa de email al site-ului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu