Numarul 6 in catalog este Cardos Razvan. El este foarte timid si nu prea ii place multe lucruri in afara de muzica rock ,hip-hop si filme de actiune,comedia sci-fi,horror.Nu prea ii place sa invente ii place sa stea acasa sa se joace SMP, si sa iasa uneori cu amici la un suc.Lui i s-ar potrivi meseria de arheolog ,sau ziarist.Aceste lucruri i s-ar potrivi pentru ca ii timid si se pricepe la calculator.In orice caz eu nu cred ca o sa lucreze in romania pentru ca ii place limbile straine mai ales limba engleza. Eu cred ca o sa lucreze ca arheolog intr-o tara straina unde ii place lui.
luni, 31 octombrie 2011
Numarul 6
Eu peste 10 ani
Eu peste 10 ani….inca nu stiu ce o sa fac, ce o sa fiu si unde o sa lucrez.Dar cu siguranta stiu ca o sa ma duc la facultate si ca o sa an 27 de ani. Eu peste 10 ani mi-as dori sa fiu veterinar pentru ca imi plac mult animalele .Dar mai intai trebe sa termin liceul, facultatea si apoi pot sa devin ce imi doresc eu. Peste 10 ani ma vad lucrand cu multe animale in jurul meu papagali, caini ,pisici si alte animale care imi plac. Peste 10 ani voi avea si mai multa experienta in viata decat acum o sa pot sa ma descurc mai bine in viata.
Mizerie in clasa
Murdaria este peste tot in clasa si pentru ca cosul de gunoi este plin murdaria este si pe langa cos.La fel este si pe jos si in banci pungi,harti, flacoane,servetele etc.Problema este ca elevi de servici nu isi face treaba nu le pasa de ce se intampla in clasa si nici nu vor sa faca curat dupa alti.
Soluti pentru a se rezolva problema mizeriei :
-sa faca curat femeia de serviciu
-sa faca fiecare elev curat dupa el in banca si pe jos, cosu de gunoi sa fie scos
miercuri, 26 octombrie 2011
Regele Mihai
- Mihai s-a născut la Sinaia, fiu al Regelui Carol al II-lea și al prințesei Elena și nepot al Regelui Ferdinand I. Carol al II-lea a fugit împreună cu amanta sa Elena „Magda” Lupescu și a renunțat în 1925 la tron. În consecință, Mihai i-a succedat la tron regelui Ferdinand la moartea acestuia, survenită în iulie 1927.A fost suveran al României între 20 iulie 1927 și 8 iunie 1930, precum și între 6 septembrie 1940 și 30 decembrie 1947.
- Mihai este una dintre ultimele figuri publice în viață din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.
- A fost constrâns să abdice la 30 decembrie 1947 și s-a stabilit la Versoix (Elveția). Revenirea sa în țară nu a fost permisă până în 1997.
- Mihai a fost încoronat cu Coroana de Oțel și uns rege de Patriarhul României Nicodim Munteanu, în catedrala patriarhală din București imediat după abdicarea lui Carol al II-lea, la 6 septembrie, 1940.
- În august 1944, pe măsură ce armatele Uniunii Sovietice se apropiau de frontiera estică a României, Mihai s-a alăturat politicienilor favorabili Aliaților, care îi includea pe comuniști.
- La 23 august 1944 Mihai l-a destituit și l-a arestat pe Antonescu. În aceeași noapte, noul prim-ministru, generalul locotenent Constantin Sănătescu, l-a încredințat pe Antonescu comuniștilor, care l-au predat sovieticilor la 1 septembrie 1944.
- La 6 martie 1945, la presiunile ocupantului sovietic, Mihai a acceptat un guvern prosovietic dominat de Partidul Comunist Român, prim ministru fiind numit Petru Groza. Sub regimul comunist, Mihai a funcționat ca simplu șef de stat fără autoritate.
- Între august 1945 și ianuarie 1946, Mihai a încercat fără succes prin ceea ce s-a numit mai târziu „greva regală” - să se opună guvernului comunist al lui Petru Groza, refuzând să-i semneze decretele.
- În noiembrie 1947, Mihai a călătorit la Londra la nunta viitoarei regine Elisabeta a II-a, ocazie cu care a cunoscut-o pe prințesa Ana de Bourbon-Parma, care urma să-i devină soție.
- Mihai a revenit acasă „la sfatul expres al lui Winston Churchill”, care „se spune că l-ar fi sfătuit pe Mihai că «mai presus de orice, un rege trebuie să fie curajos»”.
- Potrivit propriei sale relatări, regele Mihai nu a avut astfel de intenții de a nu reveni acasă.
luni, 24 octombrie 2011
Proiect-turnu primariei
luni, 17 octombrie 2011
Imprimantele laser prezinta un numar de avantaje fata de cele inkjet. O calitate mai buna a negrului in documentele text, durata de viata si productivitate mai mari, cost mai scazut pe pagina, pot tipari pe medii cu grosimi si dimensiuni variate (plicurilor, cartilor de vizita, invitatii etc) s.a.
Crearea imaginilor cu imprimanta laser se bazeaza pe actiunea unei raze laser. Aceasta "deseneaza" imaginea transmisa de computer dar nu direct pe hartie, cum s-ar putea crede, ci pe un cilindru incarcat electrostatic. Acest mic tambur rotativ - cartusul fotoconductor organic (OPC) - este acoperit cu un strat izolator care permite mentinerea unui campului electrostatic. Initial tamburul este incarcat pe intreaga sa suprafata cu sarcina pozitiva. Ulterior, o raza laser scaneaza suprafata tamburului, distribuind selectiv puncte de camp negativ peste suprafata tamburului, ceea ce in final reprezinta imaginea finala. Suprafata de pe tambur este aceeasi cu cea de pe hartia pe care va aparea imaginea, fiecare punct de pe tambur corespunzand cu un punct de pe foaia de hartie. In prealabil hartia ce urmeaza sa fie tiparita este incarcata electrostatic cu sarcina opusa (negativa), fiind trecuta peste un fir incarcat electric.
joi, 13 octombrie 2011
Hartie | hartie cerata | hartie cretata |
pret | 7.50 | 4,00Lei |
greutate | 45 gr/ mp | 120g/m |
miercuri, 12 octombrie 2011
Cabluri de prelungire
Date tehnice Standard de produs: SF 111/2003 IPROEB Standard de referinţă: IEC 60584-3 Temperatura de utilizare: de la –35 °C până la +60 °C Temperatura minimă de instalare: +5 °C Tensiunea de încercare: 1 kV, 50 Hz, timp de 1 minut Raza minimă de curbură : 12 x diametrul exterior
Cablurile plate se execută numai cu două conductoare. La cerere se pot executa cabluri rotunde cu alt număr de conductoare şi altă construcţie, înfuniate în perechi sau cu izolaţie şi manta rezistente la temperaturi ridicate. JX – fier-constantan KX – cromel-alumel E – cablu ecranat H2 – cablu plat